Drankrugzak.nl biedt het complete pakket

 

Een Drankrugzak is natuurlijk niet compleet zonder de drank en toebehoren om de drank te bereiden. Daarom levert drankrugzak.nl ook alle toebehoren die u wenst. Denk aan de drank zelf, bekers, melk en suiker maar ook (bedrukte) bekers. Naast de drank en toebehoren gaan we verder in onze service door ook mee te denken over de communicatie. Zo leveren wij bijvoorbeeld gepersonaliseerde branding om de Drankrugzakken extra op te laten vallen op uw event. We hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en dat ziet u terug in al onze producten.

Flexibel & servicegericht

 

Onze organisatie is erop gericht om iedere klant zo goed en duidelijk mogelijk te bedienen. Voor iedere aanvraag hebben wij een concreet en passend aanbod. Voor de huur van 1 Drankrugzak tot de grote aanvragen voor de volledige mobiele drankcatering van grote events en festivals kunt u terecht bij Drankrugzak.nl.

Benodigdheden

 

Drankrugzak.nl levert naast de drankrugzakken ook handige toebehoren. Denk hierbij aan (bedrukte) bekers, creamer, suiker en roerstaafjes. Maar ook op het vlak van communicatie kunnen wij u van dienst zijn. Zo leveren wij verschillende soorten branding om de materialen de gewenste uitstraling te geven. Problemen met het ontwerpen van het communicatiemateriaal? Geen zorgen, Drankrugzak.nl heeft ontwerpers die voor u klaar staan om het gewenste resultaat te bereiken.

Stuur ons een aanvraag en wij maken een vrijblijvende offerte voor u.