Drankrugzak.nl biedt het complete pakket

 

Een Drankrugzak is natuurlijk niet compleet zonder de drank en toebehoren om de drank te bereiden. Daarom levert drankrugzak.nl ook alle toebehoren die u wenst. Denk aan de drank zelf, bekers, melk en suiker maar ook enthousiaste  tap-promotiemedewerkers. Naast de drank en toebehoren gaan we verder in onze service door ook mee te denken over de communicatie. Zo leveren wij bijvoorbeeld gepersonaliseerde branding om de Drankrugzakken extra op te laten vallen op uw event. We hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en dat ziet u terug in al onze producten.

Medewerkers

 

Heeft u ook medewerkers nodig voor het uitvoeren van de actie? Geen probleem, wij beschikken over een ruim bestand met representatieve en enthousiaste tap-promotiemedewerkers om voor u aan de slag te gaan. Ons netwerk van medewerkers reikt door heel Nederland. Zo kunnen we op iedere locatie en ieder ogenblik een team voor u klaar hebben staan.

Benodigdheden

 

Drankrugzak.nl levert naast de drankrugzakken ook alle denkbare toebehoren. Denk hierbij aan (bedrukte) bekers, melk, suiker, roerstaafjes, waterkokers en koffie- en theemachines. Maar ook op het vlak van communicatie kunnen wij u van dienst zijn. Wij leveren de branding voor op de tassen, maar kunnen ook de kleding voor de medewerkers verzorgen bijvoorbeeld. Problemen met het ontwerpen van het communicatiemateriaal? Geen zorgen, drankrugzak.nl heeft ontwerpers die voor u klaar staan om het gewenste resultaat te bereiken.

Stuur ons een aanvraag en wij maken een vrijblijvende offerte voor u.